Marijke Keur

Trainer

Toen ik 16 jaar oud was ben ik begonnen met het geven van trainingen. Ik begon met sporttrainingen te geven, 5 jaar later gaf ik trainingen aan jongvolwassenen, gericht op zelfvertrouwen en in die tussentijd heb ik mijn opleidingen afgerond en ben ik nu bijna 10 jaar werkzaam binnen de jeugdhulpverlening. Mensen helpen zichzelf te worden en te blijven door de juiste communicatie, zelfvertrouwen te ontwikkelen en positieve ervaringen op te doen is zo prachtig om te zien. Omdat ik zelf vroeger gepest ben en later weerbaar ben geworden weet ik hoe het is, om van kwetsbaar naar weerbaar te gaan. Ik wil graag het kind helpen door mijn kennis, ervaring en vertrouwen dat het goed komt, uit te stralen en over te brengen.

Naast trainer ben ik therapeut en Coach binnen mijn eigen bedrijf in-menz. 

Martin Zingel

Trainer

Op 12 jarige leeftijd ben ik zelfverdediging lessen gaan volgen om weerbaarder te worden en meer zelfvertrouwen te krijgen. Dit omdat ik  thuis en op school veel gepest werd.  Door deze trainingen werd ik zelfverzekerder en weerbaarder met als gevolg, dat ik vanaf toen niet meer werd gepest. Ik ben naast de trainingen die ikzelf volgde op mijn achttiende zelf les gaan geven om ook anderen hierbij te helpen. Dit doe ik inmiddels al ruim 30 jaar op verschillende groepen  in mijn eigen sportscholen.

Mijn titels die ik heb behaald in de zelfverdediging sporten zijn:  Renschi 7e  dan Jiu-Jitsu,  Hapkido 6e dan, Judo 5e dan, Taekwondo  4e dan, Kobudo 4e dan.  Met trots kan ik vertellen dat ik drie wereldtitels  in het Hapkido en Jiu-Jitsu in Korea en Japan heb behaald. Op dit ogenblik ben ik ruim 20 jaar werkzaam als bondsvoorzitter en bondscoach van de SKK en de Nederlandse Hapkido Bond. Sinds 2005 ben ik oprichter/directeur  van de therapeutische AWBZ zorginstelling “De Oase”. Wij bieden dagopvang en kort verblijf voor kinderen en jongeren met een diagnose of gedragsproblematiek te Follega. Mijn motto is niet naar je onmogelijkheden kijken maar je mogelijkheden!

Wij zijn van mening door onze vakkennis, ervaring met de doelgroep en het op hebben gedaan van persoonlijke ervaring wij het kind goed kunnen helpen. Daarnaast heb ik (Marijke) twee jaar onderzoek gedaan naar pesten en de gevolgen hiervan. Door te ontdekken dat er volgens ons nog niet een training bestaat die zich richt op zowel de lichamelijke weerbaarheid als ook de geestelijke en emotionele weerbaarheid, onderscheiden wij ons van de rest!